Mercedes Benz Fashion

August 22, 2014
New Face Of Mercedes-Benz
A Mercedes-Benz Hungária Kft. és a Design Terminál kiemelten sikeres, hosszútávú együttműködősének köszönhetően valósul meg a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe és ezzel Budapest bekerült a nemzetközi divathetek naptárába.

A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe (MBFWCE) célja, hogy lehetőséget nyújtson a közép-európai régió – Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szerbia valamint Horvátország – legtehetségesebb tervezőinek, hogy kollekcióikat egy magas minőségű, nemzetközi platformon mutathassák be Budapesten. A névadói szponzorság egyik legnagyobb előnye, hogy az esemény olyan hazai és nemzetközi szakemberek – buyerek, újságírók – figyelmét is felkelti, amelynek köszönhetően a tervezők új szakmai kapcsolatokra, együttműködések kialakítására és nemzetközi reputációra tehetnek szert.

A Gombold újra! Közép-Európa pályázat nagyszabású döntője továbbra is a program kiemelt eseménye marad. A záróeseményen a legjobb húsz döntős tervező kollekciója vonul fel, majd bemutató eredményhirdetéssel zárul.

Source: mbfw-centraleurope.com
RELATED VIDEO
Mercedes-Benz Fashion Week Russia
Mercedes-Benz Fashion Week Russia
Mercedes-Benz "Fashion Film Spring 2014"
Mercedes-Benz "Fashion Film Spring 2014"
Mercedes Benz Fashion Film
Mercedes Benz Fashion Film
RELATED FACTS
Share this Post